+46 (0) 8 534 703 40 Karta Downloads

NHR ledande tillverkare inom "Power Electronics Test Systems & Instruments"

Om NH Research, Inc. (NHR)

NH Research, Inc. (NHR) tillverkar system som påskyndar, validerar och funktionstestar dagens elektriska system. Med stöd av över 50 års erfarenhet av kraftkonvertering och strömförsörjningssystem erbjuder vi testinstrument och system i världsklass.

NH Research är en del av NI (National Instruments) som är kända inom hela världen för sina testlösningar. NI plus NHR är lika med mer värde och snabbare tid till marknaden för våra kunder. Investeringen och samarbetet med NI kommer att göra det möjligt för NHR att erbjuda öppnare och mer kompletta elektrifieringslösningar. NI:s utökade mjukvaruanslutna funktioner tar våra testlösningar till nästa nivå. Den kompletterande karaktären hos NI:s prioriteringar av innovation och möta kundernas behov kommer att ytterligare snabba på NHR:s fortsatta tillväxt och ledarskap inom fordons-, flyg- och försvarsindustrin, energilagring och förnybar energi.

Kunderna över hela världen har valt NHR därför att:

 • Bäst i klassprestanda
 • Användarvänlighet av instrument och system
 • Modulära och skalbara testlösningar
 • Minskad test tid
 • Förbättrad säkerhet
 • Kraftfullt Batterisimulator och Batteritestsystem

Vår produktportfölj inkluderar: batteritestsystem, nätsimulatorer, AC & DC elektroniska laster, AC- & DC-strömkällor samt testsystem för strömförsörjning.

För mer information om NHR, ladda ner vår Introduktion och produktöversikt.

Varför välja NHR?

Vi tillhandahåller prestanda, enkelhet och flexibilitet. Kunder kan enkelt integrera och automatisera våra testsystem för olika typer av kraftelektronik. Vi minskar testutvecklingstiderna med våra totala systemlösningar. Våra breda prestanda och modularitet minskar behovet av annan testutrustning.

Läs om NHR Electric Vehicle Test Equipment här

Stöd över hela världen

NHR har åtagit sig att tillhandahålla pålitligt och lyhörd support till våra kunder. NH Research upprätthåller försäljning och service med fullständiga tekniska resurser, diagnostiska verktyg och reservdelar för att lösa problem snabbt var som helst i världen. Denna kundsupport inkluderar kunniga applikationsingenjörer som kundanpassar instrument- och systemdesign efter aktuella behov, Man erbjuder även kundanpassade fixturer och testprogram samt kalibreringstjänster och online-stöd.

Vilka är NH Research Inc?

Power Electronic Test Systems & Instruments - NH Research, Inc. (NHR) har i över 50 år, tillverkat och försett kraftelektronikmarknaden med pålitliga, testsystem & instrument.

Se länken Power Electronic Test Systems & Instruments - NH Research

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _

EV Snabbladdningstestapplikationer. NH Research (NHR) levererar modulär, skalbar testutrustning som är idealisk för DC-snabbladdningstillämpningar. NHR:s testlösningar möjliggör även testning och utveckling av förbättrade laddningssystem för elfordon (EV) och lösningar som V2G, V2L, V2X och trådlöst.

NHR´s 9410 Regenerative Grid Simulator används för att simulera Grid- eller AC-strömkällan, medan NHR´s 9300/9200 Battery Emulator används för att emulera högspänningsbatteriet eller DC-belastningen. Se applikations hemsida här.

NHR 9300/9200-serien batteriemulator. Läs mer här Bidirectional Power Supplies vs. Batteriemulatorer, eller besök produktens hemsida här.

NHR har gått samman med Comemso för att erbjuda en komplett testlösning för laddning av elbilar, inklusive hårdvara, mjukvara och kommunikationsprotokoll. NHR tillhandahåller nästa generations växelströms- och likströmstestlösningar för att simulera applikationer för elfordon, EVSE, OBC, snabbladdning och V2G. Läs mer i broschyren här

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Världsomspännande service och support

NHR har åtagit sig att tillhandahålla produkter i världsklass och överlägsen kundservice. Vi ger pålitlig och lyhörd support till våra kunder. På NHR ser vi varje kund som en partner.

 • – Vårt team som inkluderar applikations- och systemingenjörer, står alltid standby för att stödja våra kunder.
 • – Våra korta svarstider och högkvalitativa service skiljer oss från konkurrensen. Besök oss personligen eller ring oss. Vi prioriterar varje kund. På NHR har du direkt tillgång till vårt team.
 • LOKALT STÖD ÖVER HELA VÄRLDEN - Vi har tekniska experter, diagnostiska verktyg, kalibreringstjänster och reservdelar för att lösa våra kunders problem snabbt, var som helst i världen.

Vår historia

Vi designar testinstrument och nyckelfärdiga testsystem för kraftelektronik.

Vilka är NH Research, Inc.

NH Research (NHR) är kända som en innovatör inom kraftelektroniktestning och utvecklade de första, av sitt slag unika testfunktioner, som numera ligger bakom olika standarder för kraftelektronik testindustrin.

 • Den första elektroniska växelströmsbelastningen med programmerbar effektfaktor
 • Den första 500V / 100MHz multiplexern
 • De första belastningarna och källorna med inbäddade synkroniserade mixade lägesmätningar (analoga + digitala)
 • Den första LED-baserade elektroniska belastningen med användardefinierad icke-linjär knäemulering
 • Den första elektroniska belastningen med inbyggd MPPT (maximum power point tracking (strömpunktsspårning)

NHR är en pålitlig partner som levererar testlösningar över hela världen

Vi har över 50 års erfarenhet av att tillhandahålla elektroniska testlösningar för kraftelektroniksystem, och stöd till några av de mest erkända branschledarna över hela världen:

Flyg/Försvar

Automotive:

NHR-testsystem och instrument för kraftelektronik levererar den kraft, precision och flexibilitet som behövs för att uppfylla och överträffa dina testlösningsbehov. Kontakt Caltech idag för att ytterligare diskutera dina testprogrambehov.


Vår webbplats använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem OK vill du läsa vidare om cookies kan du läsa mer här