MCB Electronics Power Source “PRESSMEDDELANDE – JUNI 2021

MCB Electronics Power Source “PRESSMEDDELANDE – JUNI 2021

MCB Electronics och Caltech AB offentliggör ett viktigt strategiskt partnerskaps- och samarbetsavtal som träder i kraft den 1 juli 2021.

Från och med den 1 juli 2021 kommer Caltech AB att vara exklusiv distributör av de nya MCB Electronics-produktlinjerna i hela Norden inklusive Sverige, Danmark, Norge och Finland.

MCB Electronics, baserat i Villa Guardia (CO) Italien, dom designar, tillverkar och exporterar kraftelektronikutrustning över hela världen med ett koncept baserat på stark anpassning och mångsidighet som täcker många marknadsapplikationer. MCB har under många år mestadels utvecklat produkter till andra fabrikat inom kraftindustrin men har sedan ett några år valt att komma med en helt egen portfölj, så det är inte omöjligt att du redan är ägare av en MCB produkt fast under annat namn.

Caltech AB, ett svenskt företag baserat i Vällingby, Stockholm, och med en filial i Danmark; Caltech är ett distributionsföretag som tack vare sin djupa tekniska kompetens i kombination med en bred närvaro i Skandinavien distribuerar spjutspetsmätinstrument och premiumkraftelektronikutrustning.

MCB Electronics försäljningschef Francesco Franco sa: ”På MCB har vi utvecklats snabbt och för att hålla jämna steg med denna utveckling måste vi förlita oss på solida pålitliga partnerskap runt om i världen. Det hittade vi på Caltech AB och dess team. Vi är övertygade om att vi i samarbete med Caltech AB kommer att skapa ömsesidig utveckling inom ett geografiskt område som är kommersiellt fortfarande outforskat och orört för oss.”

Caltech AB är otroligt glada över att detta samarbete har kommit till och vi ser fram emot att introducera MCB till både nya och befintliga kunder. Med MCB Electronics ombord får vi ytterligare en möjlighet att erbjuda helhetslösningar till våra kunder.

MCB är ett mycket bra komplement som till NHR som vi jobbar med inom bl.a batteritest– system.