Power source / Spänningsaggregat

I en värld där pålitlig och effektiv energiförsörjning är mer avgörande än någonsin, står Caltech i framkant för att erbjuda innovativa och hållbara lösningar. Våra spänningsaggregat är designade för att mäta och simulera de mest krävande energibehoven, samtidigt som de garanterar optimal prestanda och miljövänlighet.

Få offert

Vad är spänningsaggregat?

Ett spänningsaggregat är en enhet som omvandlar elektrisk energi från en källa (oftast växelström från elnätet) till en eller flera spänningar av lik och växelström, som används för att driva elektroniska enheter eller kretsar.

AC-power

Vi erbjuder högkvalitativa AC-Powersource i effektspannet 1-150kVA och frekvensspann DC hela vägen upp till 1kHz och spänningar från några volt långt upp allt beroende på dina önskemål, alla produkter bygger på ett antal plattformar som enkelt kan förändras för just dig vad avser t.ex. spänning eller frekvens. Självklart kan du få dom med isolationstrafo eller utan. Alla enheter är fullt styrbara över te.x TCPIP eller USB med öppet protokoll så du kan integrera doms om du vill i dina system. Samtliga enheter är utvecklade i Europa för Europeiska marknaden och våra hårda krav på kvalité, pålitlighet, support, service. Med en brusnivå ända ner till THD på <0,3% borgar det för högsta prestanda till ett mycket bra pris. Behöver du en Regen enhet prata med oss så har vi även det från samma tillverkare.

DC-power

Även på DC sidan kan våra leverantörer erbjuda power sources med en utspänning från några volt ända upp till 2250V DC och en max ström på upp till hela 4500 Amper. Samtliga dessa enheter har regen som standard så inga extra kostnader för att kunna lasta ditt objekt och återföra energin till elnätet. Tack vare senaste tekniken kan du få en DC source i ett mycket kompakt format med alla moderna funktioner som behövs för senaste tekniken inom test.