Mätinstrument

Våra mätinstrument

Caltech erbjuder mätinstrument i ett brett utbud från de ledande tillverkarna av olika mätinstrument för precisionsmätning av elektriska storheter, temperatur, mass- och gasflöde, tryck, fukt, daggpunkt, gasanalys, m.m. I vårt utbud finns instrument för portabelt bruk, bänk liksom labb- och ATEX-miljöer.

Enstaka instrument såväl som helhetslösningar

Caltech erbjuder allt från försäljning av enstaka instrument till kompletta helhetslösningar inklusive installation, utbildning och konsultation. Vi kommer gärna ut till dig och ditt företag för att demonstrera och berätta mer om vad vi kan erbjuda som passar just dig och din verksamhet.

Säkerställ din mätnoggrannhet

För att mätningarna ska vara rätt och riktiga krävs det noggrannhet och kvalitet inte bara hos olika mätinstrument. Det ställer också höga krav på utförande, handhavande och resultatuppföljning samt kunskap i mätteknik och förståelse för vilka fel som kan påverka såväl instrument som resultat. Även dokumentation är viktigt för att bevisa vad man gjort men även för att skapa historik och analyser över pålitlighet, med hjälp av dom mjukvaror som Caltech erbjuder kan du integrera våra hårdvaror med våra mjukvaror på ett enkelt sett.

Caltech har den nödvändiga kunskapen som behövs för att du ska få den mest optimala lösningen för att säkerställa att du får en väl fungerande installation, oavsett i vilken miljö mätningarna sker, såväl teoretiskt som praktiskt.

Bland våra kunder finner du många av de stora företagen i norden likväl som små företag som ställer de allra högsta kraven på pålitlighet, kvalitet och support.

Vad är mätinstrument?

Mätinstrument, generellt, är verktyg eller apparater som används för att mäta fysiska egenskaper som temperatur, tryck, fukt, daggpunkt, mass- och gasflöde, gasanalys, m.m. Dessa verktyg kan användas inom en mängd olika områden, inklusive vetenskap, teknik, tillverkning och hushåll.

Vad innebär det att ett mätinstrument kalibreras?

Kalibrering av ett mätinstrument innebär att instrumentets mätresultat jämförs med en känd standard för att säkerställa dess noggrannhet. Syftet med kalibrering är att eliminera eller justera eventuell avvikelse i mätinstrumentets läsningar.

Fluke 5560 Kalibrator

Fluke 5560 Kalibrator
Kontroll av stabilitet och olikformighet
Test av bad inför leverans

Få offert

*” anger obligatoriska fält