Mätinstrument

Våra mätinstrument

Caltech erbjuder ett stort och brett utbud från de ledande tillverkarna av mätinstrument för precisionsmätning av elektriska storheter, temperatur, mass- och gasflöde, tryck, fukt, daggpunkt, gasanalys mm. I vårat utbud finns instrument för portabelt bruk, bänk liksom labb och ATEX-miljöer.

Caltech erbjuder allt från försäljning av enstaka instrument till kompletta helhetslösningar inklusive installation, utbildning och konsultation. Vi kommer gärna ut till dig och ditt företag för att demonstrera och berätta mer om vad vi kan erbjuda som passar just dig och din verksamhet.

För att mätningarna ska vara rätt och riktiga krävs det noggrannhet och kvalitet inte bara hos instrumenten. Det ställer också höga krav på utförande, handhavande och resultatuppföljning samt kunskap i mätteknik och förståelse för vilka fel som kan påverkan såväl instrument som resultat.

Caltech har den nödvändiga kunskapen som behövs för att du skall få den mest optimala lösningen för att säkerställa att ni får en väl fungerande installation, oavsett i vilken miljö mätningarna sker, såväl teoretiskt som praktiskt.

Bland våra kunder finner du många av dom stora företagen i norden likväl som små företag som ställer de allra högsta kraven på pålitlighet, kvalitet och support. Nedan kan ni läsa mer om våra olika kompetensområden.

Kontroll av stabilitet och olikformighet
Test av bad inför leverans