+46 (0) 8 534 703 40 Karta Downloads

Multimetrar

Vi har ett brett sortiment av multimetrar från 5 ½ siffror upp till 8 ½ siffror med bla. Marknadens mest noggranna multimeter - Fluke 8508/01. Alla multimetrar är utvecklade för att klara dagens tuffa krav på såväl användarvänlighet som driftsäkerhet ute i produktionen. Fluke 8508A är en ytterst få 8 1/2 siffriga DMM på marknaden. Vissa av våra bänkmultimetrar finns även som datainsamlingsenheter om du är i behov av att mäta flera kanaler samtidigt. Eller varför inte ta en titt på Flukes mycket populära 8845A/8846A.

Är du i behov av en mycket noggrann Volt, Amper och fas meter med hög samplingshastighet (2MS/s) så är N4L's effektmeter en perfekt enhet, speciellt ju högre frekvens du vill mäta vid så har du marknadens noggrannaste DMM. Genom sina inbyggda precisions shuntar av högsta kvalite kan du mäta ända upp till 2MHz vilket ingen annan DMM klarar av med den noggrannheten, samtliga enheter levereras med kalibrerings certifikat.

För mer info gå till FlukeCalibaration, N4L

Vår webbplats använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem OK vill du läsa vidare om cookies kan du läsa mer här