+46 (0) 8 534 703 40 Karta Downloads

Multimetrar

Vi har ett brett sortiment av multimetrar från 5 ½ siffror upp till 8 ½ siffror med bland annat marknadens mest noggranna multimeter. Vi kan som enda tillverkare erbjuda två olika 8 ½ siffriga multimetrar allt beroende på dina krav och budget.Alla multimetrar är utvecklade för att klara dagens tuffa krav på såväl användarvänlighet som driftsäkerhet ute i produktionen. Fluke 8508A är en av ytterst få 8 1/2 siffriga DMM på marknaden. Vissa av våra bänkmultimetrar finns även som datainsamlingsenheter om du är i behov av att mäta flera kanaler samtidigt. Eller varför inte ta en titt på Flukes mycket populära 8845A/8846A.

Att kunna mäta på ppm-nivå noggrant är ytterst få som klarar av men med lösningarna från oss kan du både mäta extremt noggrant samtidigt som du har marknadens bredaste arbetsområde; DVC, A_CV, DCI, ACI, Resistans, Frekvens, Temperarut, effekt liksom kapacitans allt i en box. Multimetrarna har extremt lågt brus, en mycket hög samplingshastighet på bussen på 100ks/s vilket gör den till din perfekta lösning på kalibreringslaboratorium liksom i produktionsriggar. Självklart har flera av våra bänkmultimetrar emulatorer för att förstå kommunikations koden då kanske utvecklat till ditt gamla och obsoleta instrument.

Är du i behov av en mycket noggrann Volt, Amper och fasmeter med hög samplingshastighet (2MS/s eller varför inte 5MS/s så löser vi även det) så är N4L's effektmeter en perfekt enhet, speciellt ju högre frekvens du vill mäta vid så har du marknadens noggrannaste DMM. Genom sina inbyggda precisions shuntar av högsta kvalite kan du mäta ända upp till 2MHz vilket ingen annan DMM klarar av med den noggrannheten. Samtliga enheter levereras med kalibreringscertifikat.

För mer info gå till FlukeCalibaration, N4L

Vår webbplats använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem OK vill du läsa vidare om cookies kan du läsa mer här