+46 (0) 8 534 703 40 Karta Downloads

Mjukvaror för kalibrering och mätdonsregister

Caltech erbjuder idag 2 olika kalibreringsmjukvaror och underhållssystem.

Med defaktostandarden Met/Cal med över 25 år på marknaden har Met/Cal blivit kalibreringslabbens stora favorit. Met/Cal är en öppen plattform som ger dig möjlighet att använda vilka kalibratorer och utrustningar som helst. Detta är ofta inte fallet hos många andra tillverkare som bara stödjer sina egna hårdvaror. Under åren har många dokument och seminarier pekat på Met/Cal som den ultimata lösningen för kalibrering, Met/Cal är en av ytterst få mjukvaror som faktiskt fullt ut stödjer ISO-17025.

Met/Cal är 100% kompatibelt med MET/TEAM som är ett webbaserat underhållssystem med otroligt stor flexibilitet, kraft och har FDA stöd. Mjukvaran utvecklas av FlukeCalibration som är världens största tillverkare av test och mätinstrument så du kan känna dig trygg med den kunskap dom besitter runt mätteknik och kalibrering.

Med en modern mjukvara behöver du inte fundera på att ha rätt IT-kompetens för utveckling utan kan ägna dig åt instrumentunderhållet och säkerställa att kvaliteten uppfyller de krav som företaget ställer.

Caltech kan självklart hjälpa er med allt från import, konfiguration till komplett helhetsåtagande och utbildning. Bland våra kunder finner du många av dom stora företagen runt om i Norden som vi hjälpt att optimera systemet för maximal effektivitet.

Vi kan även erbjuda Calibration Toolbox ADO från Humpage Technology Ltd som är en mycket prisvärd och kraftfull kalibrerings- och underhållsmjukvara för dig som vill både kunna kalibrera diverse olika instrument samtidigt som du vill ha full koll på dina instrument med allt från status till var dom befinner sig i din organisation.

Utöver dessa två mjukvaror har vi specialmoduler till Calibration Toolbox ADO för pipet- och temperaturkalibrering.

Vår webbplats använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem OK vill du läsa vidare om cookies kan du läsa mer här