+46 (0) 8 534 703 40 Karta Downloads

Kalibrering av tryck

Tryckkalibrering är ett av de mindre områdena inom kalibrering men behovet varierar stort inom olika branscher. Tryckkalibrering sträcker sig över ett extremt brett område (dekadrar) vilket gör att utrustningen skiljer sig kraftigt åt om man vill kalibrera lågvakum respektive övertryck. Inte nog med det så är även området tryck bestyckat med många olika enheter vilket medför mycket beräknande från en enhet till en annan.

Caltech erbjuder lösningar för kalibrering i fält såväl som lösningar för kalibrering i primärlabben. Vi har ett sortiment från ”Ultrahigh Vacuum” upp till 1 000 MPa (10 000Bar) och omfattar handpumpar, tryckmätare, automatiska tryckkalibratorer och tryckvågar. Sortiment sträcker sig från enstaka normaler till färdiga fullt automatiserade system, inklusive utbildning.

Våra leverantörer inom tryckkalibrering är DH Instruments, Ruska, Fluke, Martel och för vacuum Teledyne Hastings och Chell Instruments.

Vår webbplats använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem OK vill du läsa vidare om cookies kan du läsa mer här