Välkommen att besöka vår monter (D04:19) på Processteknik och Scanautomatic vid Svenska Mässan, Göteborg, 18-20 oktober 2022.

Välkommen att besöka vår monter (D04:19) på Processteknik och Scanautomatic vid Svenska Mässan, Göteborg, 18-20 oktober 2022.

Caltech kommer bland annat visa upp nyheter som givare, instrument, datainsamling och kalibrerings utrustning. Leverantörer av världsledande varumärken som Michell, Fluke och Fujifilm. Kom och testa Fujifilms tryckkänsliga film ”downforce” med din tumme och vinn en kylväska med hemligt innehåll.

Under mässdagarna kommer vi hålla seminarier i hur vätgas blir allt viktigare i den gröna energikedjan.

Stephan Zuijdendorp och Andy Benton från Michell kommer dagligen att hålla i seminarier kl 10:00 i ca:35 samt en frågestund med specialister.

Vi bjuder in att gå med Caltech och Process Sensing Technologies i detta seminarium där vi kommer att presentera våra lösningar för väteapplikationen. Det här är möjligheten att lära och diskutera, tillsammans utforska spännande möjligheter att förbättra din verksamhet. Vi kommer att ta upp flera analystekniker för mätning av syre, väte, fukt och andra föroreningar enligt ISO 14687 och nödvändiga provtagningstekniker.

Anmäl dig till det datumet som passar just dig bäst eller kom förbi vår monter och kolla om det finns platser kvar. Platserna är begränsade så tveka inte med din bokning.
Vid förhinder avanmäler senast 12okt så kan vi erbjuda platsen till någon annan.

Vi ses på Svenska Mässan!

English version