Ny stark leverantör på power source hos Caltech

Ny stark leverantör på power source hos Caltech

På Caltech är vi stolta över att kunna presentera en stark leverantör på marknaden inom Power Source.


Elettrotest har funnits på marknaden sedan 1986 och är därför inte en ny ”pojke i klassen” – de är väldigt starka inom sitt område och är alltid kreativa.
Elettrotest strävar efter att ständigt utöka utbudet av produkter de erbjuder på marknaden. Både för att upprätthålla vad de skapat, men också när det gäller konkurrenskraft och innovation.

Elettrotest har alltid lagt stort på grundforskning och utveckling av tekniskt avancerade lösningar alltid i syfte att ständigt uppdatera de befintliga produkterna för att möta kundernas och marknadens behov och ändå erbjuda nya och banbrytande lösningar.
Elettrotest är för närvarande en av världsledarna inom utveckling och tillverkning av programmerbara spänningsgeneratorer och elektronisk utrustning.

Elettrotest utvecklar instrument för mätning av effekt- och temperaturdetektering i elektriska motorlindningar för programmerbara generatorer, elektroniska termostater, spänningsregulatorer.

XPS (eXtreme Power Supply)
Elettrotest lanserar nu den nya serien av programmerbar strömkällor (med namnet XPS-serien) som kan leverera likspänning och växelspänning från DC, 10Hz till 1kHz med höga prestanda så som renhet, stabilitet och noggrannhet.
Den nya XPS-serien kännetecknas av programmerbar utgångsström (lämplig för Dips och harmoniska tester).

Med protokoll som (RS232 / RS485 / LAN) / MODBUS / SCPI-protokoll gör det möjligt att använda XPS i många applikationer, vilket minimerar uppstartstid.