Caltech på Mässa i Sundsvall 18-19 September

Caltech på Mässa i Sundsvall 18-19 September

Caltech AB är ett av företagen som ställer ut på Mässan i Sundsvall 18-19 September och vi vill på detta sätt bekanta er med oss innan vi ses, att ni får en uppfattning om vad vår verksamhet innebär.

Det vi främst kommer presentera på mässan är processinstrument, mätinstrument av många slag, datainsamling och tryckfördelning.

Alla som mottar detta mail eller besöker vår monter lämnar vi 15% rabatt på alla gula Flukeinstrument i denna katalogen fram till 31 Oktober om du uppger koden Sundsvall på ordern.

Caltech AB är ett försäljnings- och kunskapsföretag verksamt i Sverige och Danmark med fokus inom sex huvudområden

  • Mätinstrument:För mätning av elektriska storheter, temperaturer, gasflöden, tryck, daggpunkt, fukt och gasanalys.
  • Kalibrering: Vi har normaler för kontroll av mätutrustning inom samtliga våra områden.
  • Processanalys:Givare för kontroll av fukt, syre och kolväte till processindustrin
  • Datainsamling: Från små loggers till hela rackmonterade system.
  • Tryckfördelning:Enkel och tillförlitlig lösning för att mäta och dokumentera tryck-och belastningsfördelning.
  • Tjänster: Vi erbjuder konsultation och utbildning på alla produkter och mjukvaror vi säljer och kan leverera en färdig företagsanpassad totallösning.

Caltech levererar både hård- och mjukvaror från de största och bästa leverantörerna inom respektive område. Detta tillsammans med vår gedigna kunskap gör att vi alltid kan hjälpa dig som kund att finna de bästa och effektivaste lösningar för just dina specifika behov.

Vi jobbar ständigt med att öka kvaliteten på våra levererade tjänster och all verksamhet hos oss styrs av väl beprövade kvalitetssäkringssystem Vi är certifierade enligt DIN EN ISO 9001:2015.

Caltechs leverantörer är världsledande inom sina områden och kända för sin pålitlighet och kvalite. Några av dom fabrikat vi jobbar med är FlukeCalibrationMichell InstrumentsETG Risorse e TecnologiaNewthons4thFujifilm, och Teledyne Hastings