Caltech blir återförsäljare för Michell/PST i Danmark.

Caltech blir återförsäljare för Michell/PST i Danmark.

pressmeddelande

Caltech är stolta över att meddela att vi nu också är återförsäljare av välrenommerade Michell/PST i Danmark. Från och med den 1 maj 2024 kan vi därmed serva våra kunder i både Danmark och Sverige.

Michell/PST har mer än 40 års erfarenhet av daggpunkts-, gas- och syreanalys. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och tillförlitlighet, t.ex kyldspegel teknik.

Med det partnerskapet kan vi erbjuda våra kunder ännu bättre lösningar och tjänster inom mätning och analys av fukt, gaser och syre. Michells produkter är idealiska för ett brett spektrum av industriella tillämpningar, inklusive luft- och gasproduktion, vätgas samt inom läkemedels – och energisektorn.

Vi ser fram emot att utvecklas tillsammans med Michell/PST och att kunna erbjuda våra kunder de mest innovativa och pålitliga lösningarna på marknaden, Caltech har sålt Michell/PST i Sverige i många år, så vårt team av medarbetare har redan djup kunskap om produkterna och är redo att stödja alla kunder ,säger Caltechs ägare Mats Svensson.