+46 (0) 8 534 703 40 Karta Downloads

NHR ledande tillverkare inom "Power Electronics Test Systems & Instruments"

Ny Agentur hos Caltech AB

NH Research Inc. (NHR) "NH Research", är en ledande leverantör av testlösningar för batteritest, nätverkssimulering, samt AC/DC elektroniska laster.

NHR har över femtio års erfarenhet av att tillverka testutrustningar inom kraftelektronik och samarbetar med marknadens största elektronikföretag. NHR erbjuder kompletta lösningar för såväl manuell som helautomatisk testning. Aktuellt är de speciella systemen för batteritest som modulärt uppbyggda för att passa olika effektbehov. En annan typ system är test av lokala elnät. Exempelvis batteribankar i vindkraftsparker.

Världsomspännande service och support

NHR tillhandahåller produkter i världsklass med överlägsen världsomspännande service och support, dom har gjort sig kända inom flera områden där ibland inom "

Battery Test Systems och Battery Emulation" där flera av dom märkena valt NHR.

KUNDSUPPORT – expertis tillgänglig för applikationshjälp. NHR har specialister som kan hjälpa till att lösa kundens behov oavsett var kunden finns.

Tillgänglighet – korta svarstider och högkvalitativ service.

För mer info

Vår webbplats använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem OK vill du läsa vidare om cookies kan du läsa mer här