+46 (0) 8 534 703 40 Karta Downloads

Mätning och generering av effekt

Är ett allt viktigare område inom dagens elektronik för att minimera effektförbrukningen och förstå vad i elektroniken som påverkar effektförbrukningen negativt och vad som skapar all ”smuts” i dagens elnät. Lika viktigt i småelektronik med några milliwatts förbrukning till stora transformatorstationer.

Inom området erbjuder vi frekvensresponsanalysatorer som är ypperliga instrument för att stresstesta elektroniken över ett brett frekvensområde och kontrollera hur din design klarar av alla tänkbara extrema förhållanden.

Behöver du testa din transformator mot IEC60076-18 eller kontrollera den i olika skeden under leveransen, allt för att säkerställa att inget skadas, te.x under transporter eller som ett optimalt serviceverktyg för att se att något är på väg att hända med din generator/transformator.

Missa inte "application notes" under downloads/media för effektanalys och bra att veta runt mätningar.


För komplett info runt alla N4L se deras hemsida här

Vår webbplats använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem OK vill du läsa vidare om cookies kan du läsa mer här