+46 (0) 8 534 703 40 Karta Downloads

Jobba hos oss

Vill du jobba i ett vinnande team med högteknologiska produkter och gillar nya utmaningar, då kan du vara vår nästa medarbetare!

Ledigt just nu

Caltech AB har ett antal säljare i Sverige och Danmark. Just nu söker vi en ny säljare med placering i Sverige.

Som säljare hos oss får du ansvar för en bred kundflora med allt från dom största börsnoterade bolagen till små enmansföretag. Arbetet består förutom att vara kontaktperson för befintliga kunder också av såväl nykundsbearbetning som uppsökande försäljning.

Viktigt för oss är att du har en hög social kompetens och ett starkt eget driv då det egna personliga ansvaret är stort. Att du har en gedigen teknisk baskunskap ser vi som en självklarhet, erfarenhet av mätteknik och kunskap från vår bransch och marknad ser vi som ett stort plus.
För att kunna nå eller överträffa uppsatta mål måste du vara resultatinriktad och självgående med god förmåga att planera och strukturera ditt eget arbete samt behärska engelska i både tal och skrift. Placeringsort efter överenskommelse.

Gillar du att jobba med det senaste inom mätteknik och med de ledande varumärkena, tveka inte att kontakta oss.

Hör gärna av Er till mig på nedan mail eller telefon

Mats Svensson

´Mobil +46 73-350 00 98

alternativt mats.svensson@caltech.se

Vår webbplats använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem OK vill du läsa vidare om cookies kan du läsa mer här