Datainsamling

Datainsamling är viktigt i de flesta processer och utvecklingsfaser, inte minst är insamlingen av mätdata viktig för att samla in rätt data på ett tillförlitligt sätt. I vårt sortiment har vi flera olika typer av loggar och mjukvaror för de flesta olika behov, och du kan troligen hitta det som passar just dig bäst för dina krav. Vi har små dataloggrar för extrema miljöer i autoklaver, smältverk eller torrfrysar.

Loggrarna går att få från 1 kanal med internt minne och batteri till loggar med 1000-tals kanaler.

Få offert

Mät elektriska storheter, temperaturer, m.m.

Med våra loggers kan ni mäta elektriska storheter, temperatur, tryck, luftfuktighet med mera, i de mest skiftande och krävande miljöer. Vissa av loggrarna är godkända för ATEX-miljö.

Genom Chell Instruments erbjuder vi uDaq loggrar med CAN buss och TCPIP vilket gjort dom till det naturliga valet inom bil och flygindustrin för många företag i Europa.

Med våra mycket populära dataloggrar från SenseAnywhere öppnar vi upp en optimal värd för temperaturövervakning, utan att du behöver hantera någon form av data själv via servrar eller installationer, till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Med detta system har du en optimal lösning för temperaturövervakning, termomappning eller transportövervakning.  Denna lösning låg bland annat till grund för övervakning av transporter av Covid-19 vaccinet som skickades jorden runt likväl många ”apoteks” övervakning av produkter.

Mera information hittar du hos FlukeTMI Chell Instruments och SenseAnywhere

Validering

Med validering säkerställer du att en process konsekvent kommer att producera en produkt som uppnår de förutbestämda specifikationer och egenskaper som ställts. Det här är extra viktigt i miljöer där det ställs extra höga krav, som till exempel när det gäller livsmedel, läkemedel och sjukhus. Läs mer om validering här.

Vill du testa framtidens system redan idag

i din applikation och se hur det kan förenkla din vardag drastiskt och öka er säkerhet fyll i formuläret och skriv i Meddelande ”DEMOKIT, SenseAnywhere”  , du lånar demo kittet helt gratis i 14 dagar och returnerar det bara till oss efter det. Allt kommer packat och klart i en lite väska så bara anslut ”accesspunkten och logga in på nätet och där finns all data.

Marknadens bästa temperaturövervakningssystem för bland annat läkemedel, apotek och livsmedelsindustrin

SenseAnywhere erbjuder trådlösa dataloggrar för temperatur, luftfuktighet, rörelse och CO2, samt analoga ingångar som kan skalas till sina egna värden.

Med en garanterad batteritid på minst 10 år behöver du inte tänka på att byta batterier eller jaga loggare när batterierna börjar ta slut.

Värdena lagras säkert i en molntjänst i realtid

De uppmätta värdena lagras säkert i molntjänsten i realtid (om loggen tappar kontakt överförs data när åtkomsten återupprättas). Programmet skickar larm när larmgränser överskrids och nås via inloggning från valfri dator, mobil eller surfplatta, du kan självklart även ta emot mail, SMS eller ”Voice call”. Genom mätning och rapportering i realtid riskerar du inte att få reda på att det var för varmt eller kallt några veckor senare.

SenseAnywheres sensorer används överallt idag. På apoteken, i stormarknadens kyldiskar och livsmedelsindustrin i stort, inom lager och logistik/transport samt inom läkemedelsindustrin – kort sagt alla platser där man arbetar med temperaturkänsliga produkter. Den unika batteritiden gör det både enkelt och hanterbart.

 • Små
 • Direktavläsning via mobilen
 • -40 till +70 som standard (-200 till +70 option), RH 5-95%
 • Realtidsmätning och rapportering
 • SMS, mail och voice call-larm
 • Ingen installation, helt cloud baserat
 • FDA 21 CFR part 11
 • GAMP5
 • Krypterad kommunikation
 • Hot Swopping (låter dig byta logger utan avbrott med automatisk överföring av konfigurationen)
 • Onoggrannhet < 0,2 grader