Erbjudande!

Erbjudande!

Om du gillar långa ledtider, kostsamma kalibreringar och produktionsbortfall när dina instrument är på kalibrering är detta erbjudande inget för dig.

Vi kan nu under begränsad tid erbjuda dig en helhetslösning där du hyr köper ett el eller tryck kalibreringssystem inklusive kalibreringsmjukvaran Met/Cal och instrumentregistret MET/TEAM för pris av vad det kostar att skicka mindre än 10 ”multimetrar/mätinstrument” på kalibrering varje månad*, allt annat du kalibrerar varje månad är bonus för ditt företag. Vi bjuder på dom långa väntetiderna som lätt uppstår när du skall skicka bort ditt instrument och frustrationen över att inte veta när det kommer i retur.

Detta är några av instrumenttyperna du kan kalibrera

  • Multimetrar
  • AVO-metrar
  • Strömtänger
  • Dataloggers
  • Processkalibratorer
  • Panel instrument
  • Skrivare

Allt sker snabbt och smidigt via mjukvaran Met/Cal och instrument registret MET/TEAM som guidar dig genom hela kalibreringsprocessen och dokumenterar allt enligt dagens regelverk, självklart genereras ett komplett kalibrerings cert liksom en kalibrerings sticker och en instrument ”label”.

MET/TEAM hjälper dig hålla reda på statusen på alla dina instrument på företaget via listor och E-mail och inte bara dom instrument du kalibrerar med hjälp av Met/cal.

Under hela avtalsperioden ingår 1 årlig fri kalibrering av din referensutrustning liksom full garanti och support.

Kontakta oss för mer info samt hur vi kan hjälpa dig skräddarsy en lösning för dig. Önskar du motsvarande lösning för tryck hör av dig till oss så löser vi det åt er.

Efter avtalstidens tidens slut kan du välja att behålla instrumentregistret liksom kalibreringsmjukvaran utan kostnad.

* Priset är baserat baserat på 3 års hyrköpsavtal och 10% restvärde samt Fluke 5502E med tillhörande mjukvara.