Caltech på Mässa i Sundsvall 18-19 September

Caltech AB är ett av företagen som ställer ut på Mässan i Sundsvall 18-19 September och vi vill på detta sätt bekanta er med oss innan vi ses, att ni får en uppfattning om vad vår verksamhet innebär.

Det vi främst kommer presentera på mässan är processinstrument, mätinstrument av många slag, datainsamling och tryckfördelning.

Alla som mottar detta mail eller besöker vår monter lämnar vi 15% rabatt på alla gula Flukeinstrument i denna katalogen fram till 31 Oktober om du uppger koden Sundsvall på ordern.

Caltech AB er et salgs- og videns firma med hovedsæde i Sverige, og en afdeling i Danmark. Caltech har fokus på seks forskellige hovedområder.

  • Måleinstrumenter:För mätning av elektriska storheter, temperaturer, gasflöden, tryck, daggpunkt, fukt och gasanalys.
  • Kalibrering: Vi har normaler til kontrol af måleudstyr indenfor samtlige hovedområder.
  • Processanalyse:Sensorer til styring af fugt, ilt og kulbrinter til procesindustrien
  • Dataindsamling: Fra små dataloggere til hele rackmonterede systemer.
  • Tryckfördelning:Enkel och tillförlitlig lösning för att mäta och dokumentera tryck-och belastningsfördelning.
  • Konsulent: Vi tilbyder konsulenttjenester og undervisning på alle produkter og software vi sælger og kan levere en færdig kundetilpasset totalløsning.

Caltech levererar både hård- och mjukvaror från de största och bästa leverantörerna inom respektive område. Detta tillsammans med vår gedigna kunskap gör att vi alltid kan hjälpa dig som kund att finna de bästa och effektivaste lösningar för just dina specifika behov.

Vi arbejder konstant med at øge kvaliteten af vores leverede ydelser og alt internt kvalitetskontrol sker i henhold til kvalitetsstyringssystemer idet vi er certificerede DIN EN ISO 9001:2015

Caltechs leverantörer är världsledande inom sina områden och kända för sin pålitlighet och kvalite. Några av dom fabrikat vi jobbar med är FlukeCalibrationMichell Instruments,ETG Risorse e TecnologiaNewthons4thFujifilmTeledyne HastingsClimats