Nyheder & Nyhedsbrev

New release of N4L IECSoft Test Software and discount on power analyzers

N4L har just släppt en totalt reviderad och uppdaterad utgåva av sin IECsoft ”Flicker, Harmonic and EMC test software”. Med mer funktioner/standarder och uppdaterade tester liksom uppdaterad F/W till både Poweranalysatorerna liksom AC källorna. Vi du ha senaste utgåvan av IEC-soft eller F/W hör av dig för gratis nedladdning.

Fujifilm NDT X-Ray

Non-Destructive Testing (NDT) System from Fujifilm “Making the invisible visible“

Caltech på Mässa i Sundsvall 18-19 September

Caltech AB är ett av företagen som ställer ut på Mässan i Sundsvall 18-19 September och vi vill på detta sätt bekanta er med oss innan vi ses, att ni får en uppfattning om vad vår verksamhet innebär.

Fluke Calibraton Catalog

Now you can download the lates version of FlukeCalbration Catalog

The world’s most stable digitizing multimeter

Næsten 18 år efter lanceringen af ​​den første 8,5-cifrede DMM fra Fluke Calibration, som var baseret på Wavetek/Datron 1281-teknologi, blev det et naturligt valg for enhver, der ønskede at få de bedste resultater.

Ny kalibrator från Fluke “Fluke 5322A Electrical Tester Calibrator”

Behöver du kalibrera dina elektriska säkerhetstestar så som te.x “Hipot-Tester”, Isolationsmätare, RCD-Tester, Installation testare eller Jordfels testare ”RCD” eller gillar du att leka med livet? Då är Fluke 5322A utrustningen för dig.

Behöver du kalibrera höga tryck och vill ha ett brett arbetsområde?

Marknadens bredaste tryckområde för högtryck

Chell Instrument nu hos Caltech

Chell Instrument har med över 40 år i branschen blivit ett naturligt val för många. Dom har gjort sig kända genom sin egna utveckling och tillverkning inom följande område portabla vakuum kalibratorer, robusta rök mät kalibrerings system, gasflödes kalibrerings system liksom datainsamlingsenheter för tryck för bl.a flyg och bilindustrin med TCPIP och CAN.

Ny Transport logger från Tempsen med ”Bluetooth”

Nya Tempod B datalogger kommer med optimerad prestanda, en serie nya uppgraderade funktioner och blåtand ” Bluetooth” för kontaktfri programmering, och avläsning. Tempod är den perfekta loggern för övervakning tex inom lagring av mediciner, frakt av mat eller industriellt material.

Fluke 732C DC referense

Fluke 734C är kapabel att generera 10 V, 1 V och 0,1 V med en stabilitet på 2uV/V per år på 10 V utgången. I samband med nya modellen kan man även få sin referens dubbelt så stabil genom att köpa en selekterad modell jämfört med standardmodellen.

Radian lanserar en ny generation instrument för elmätartest

Radian research lanserar nu sina nya referensstandarder ”RX-3X” och ”RX-2X” för kontroll av elmätare.

Ny precissions logger från Tempsen

Nya Tempod datalogger kommer med optimerad prestanda och en serie nya uppgraderade funktioner. Tempod är den perfekta termometern för övervakning där ni kan använda den tex inom lagring av mediciner, frakt av mat eller industriell material.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få reda på senaste nytt och fina erbjudanden.

Vill ni ha flera intressekoder håll nere Ctrl och klicka på dem ni vill ha.