Nyheder & Nyhedsbrev

Ny generation av fuktreferens instrument från världsledande Michell Instruments

Tredje generationens kylda speglar, Fuktmätningens kung med hög noggrannhet och repeterbarhet.

World Leading DC+AC[3kHz] Advanced Power Sources

Newtons4th lanserar nu sin nya och unika programmerbara AC+DC effekt källa i ett mycket behändigt format ”endast 2U hög”.

End of Life for Met/Cal

Fluke har rullat ut sin plan för ”End-Off Life” för Met/Cal och Met/Track och även meddelat att det från och med nu inte går att komplettera med nya licenser. Vi kommer under en tid till att ge support och det kommer även att gå att uppgradera till MET/TEAM Express utan EXTRA kostnad så länge som du har rätt utgåva av Met/Cal. Titta noga på datumen, har du frågor tveka inte att kontakta Caltech för mer info eller hur du går vidare.

Effektmätningar och vikten av bredbandig kalibrering

Dagens elektronik är inte som den var förr, i dagens moderna elektronik är det många komponenter som kräver en modern Poweranalysator som hög bandbredd, men vad är en mätning värd om inte instrumentet är kalibrerad till full bandbredd.

2 nya microbad från FlukeCalibration

Med nya microbaden från Fluke kan du kalibrera många fler sensorer på en gång tack vare den större tanken samtidigt som du kan kalibrera dina objekt noggrannare än innan.

Fuktkalibrator med temperaturreglering

Fluke har nu lanserat sin fuktkammare, kammaren är kapabel att reglera fukt upp till 95% och 5 till 50 grader.
Fukt spec. 1% RH och 0,2 grader på temperatur med 99% confidence (K=2.58). Till skillnad från många andra kammare på marknaden är 5128A speficiserade över hela området, liksom , hysteres, stabilitet, likformighet mm, dvs en äkta FlukeCalibration spec.

AC/DC Source and Loads

Vi kan nu erbjuda ett brett sortiment av AC/DC Source and Loads från ET-Systems. Med sitt breda sortiment från stora till små ström källor och laster liksom företagsanpssade lösningar kan du enkelt hitta det som just du söker inom Power från en och samma leverantör.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få reda på senaste nytt och fina erbjudanden.

Vill ni ha flera intressekoder håll nere Ctrl och klicka på dem ni vill ha.