+46 (0) 8 534 703 40 Karta Downloads

Processanalys

För att bevaka att hela produktionsprocessen fungerar som tänkt och levererar den förväntade kvaliteten är det av högsta vikt att man valt processinstrument av en hög kvalitet. Att rätt resultat återrapporterats i tid är A och O för att säkerställa en lönsam produktion med minimala kassationer och reklamationer. Lika självklart är det av högsta vikt att instrumenten kalibreras regelbundet.

Michell Instruments som Caltech valt som huvudleverantör inom området har över 30 års erfarenhet och tillverkar daggpunkttransmittrar, kyld spegel, hygrometer, givare för relativ luftfuktighet, processfuktanalysatorer, vätskefuktanalysatorer, kolvätedaggpunktsanalysatorer samt syre (O2) mätare.

Etg risorse e tecnologia

ETG Risorse e Tecnologia

ETG Risorse e Tecnologia är Specialiserade in gasmätinstrument av högsta klass, både portabla och för fast installation. Inom många applikationer så som renrum och semiconductor industrin liksom biogas analys för te.x. CO2 H2S CH4 O2 NH3 H2 inom både fasta liksom portabla applikationer och komplet…
Läs mer

Daggpunkt - Daggpunktsmätare

Med ett brett urval av kapacitiva fuktgivare kan vi leverera givare till de flesta applikationer, allt ifrån processapplikationer i spårämnesnivå till högfuktapplikationer såsom HVAC, där både fukt- och temperaturgivare ingår.

Kolvätedaggpunkt

Till naturgasindustrin och kraftvärmeverk tillverkar Michell Instruments en kolvätedaggpunktsanalysator, CONDUMAX II, för att fastställa naturgaskvaliteten vid försäljning och köp av gas, förhindra fel i gasbrännare och förlänga livslängden på den processutrustning som används.
Analysinstrument

Analysinstrument

"AAI" är en välkänd tillverkare av analysinstrument för olje, naturgas, kemiska och läkemedelsindustrin där pålitlighet och flexibilitet är A och O. Under 20 år har AAI levererat innovativa pålitliga och kostnadseffektiva lösningar för dom mest krävande applikationerna i dagens moderna industri med…
Läs mer

Syremätare

Michell Instruments tillverkar även oxygenanalysatorer för en mängd olika applikationer, t.ex. förbränningsoptimering i kraftverk, kontrollerar CO2halten i bryggerier, rengas och renrumsapplikationer.

Fuktkalibrering

Michell Instruments levererar kalibreringsutrustningar med referenshygrometrar för både daggpunkt ner till -100 oC och relativ luftfuktighet upp till 95% @ 80 oC.

Gasanalysatorer / mätare för he, co, o2, ch4, h2s, co2 och så som atex

Gasanalysatorer / Mätare för He, CO, O2, CH4, H2S, CO2 och så som ATEX

Advanced Industries / Instrument (Aii) bildades 1994 med focus på design, tillverkning av syresensorer och analysatorer.
Genom att utveckla en syresensor med en mätförmåga/upplösning av PPB (Parts Per Billion) upp till 100% etablerade sig företaget på världskartan.
På senare tid har utveckling…
Läs mer
Vår webbplats använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem OK vill du läsa vidare om cookies kan du läsa mer här