+46 (0) 8 534 703 40 Karta Downloads

Datainsamling

I dom flesta processer och utvecklingsfaser är insamlingen av mätdata viktigt och inte minst viktigt är att samla in rätt data på ett tillförlitligt sätt. I vårt sortiment har vi flera olika typer av loggar och mjukvaror för de flesta olika behov och du kan troligen hitta det som passar just dig bäst för dina krav. Vi har små dataloggrar för extrema miljöer i autoklaver, smältverk eller torrfrysar.

Loggrarna går att få från 1 kanal med internt minne och batteri till loggar med 1000-tals kanaler.

Med våra loggers kan ni mäta elektriska storheter, temperaturer, tryck, luftfuktighet m.m i de mest skiftande och krävande miljöer. Vissa av loggrarna är godkända för ATEX miljö.

Genom Chell Instruments erbjuder vi uDaq loggrar med CAN buss och TCPIP vilket gjort dom till det naturliga valet inom bil och flygindustrin för många företag i Europa

Mera information hittar du hos Tempsen, Marathon Products, Fluke, TMI. och Chell Instruments.

Validering

Med validering säkerställer man att en process konsekvent kommer att producera en produkt som uppnår de förutbestämda specifikationer och egenskaper som ställts.

När det gäller livsmedel, läkemedel och sjukhus där myndigheterna ställer stora krav är det extra viktigt att rutinerna är rätt och att dessa följs och är väl dokumenterade. En nog så viktig parameter inom dessa områden är att även programvaran uppfyller alla krav som finns i valideringsprocessen för, autoklaver, termomappning, spol och disk, så som de beskrivs i FDA 21 CFR part 11, EN-554, EN-15883 eller någon av dom andra kraven som finns.

Förutom att vi levererar färdiga lösningar med både mjuk- och hårdvara, hjälper vi även till med utbildning, installation och support.

Vår leverantörer är TMI-Orion.

Etg risorse e tecnologia

ETG Risorse e Tecnologia

ETG Risorse e Tecnologia är Specialiserade in gasmätinstrument av högsta klass, både portabla och för fast installation. Inom många applikationer så som renrum och semiconductor industrin liksom biogas analys för te.x. CO2 H2S CH4 O2 NH3 H2 inom både fasta liksom portabla applikationer och komplet…
Läs mer
Gasanalysatorer / mätare för he, co, o2, ch4, h2s, co2 och så som atex

Gasanalysatorer / Mätare för He, CO, O2, CH4, H2S, CO2 och så som ATEX

Advanced Industries / Instrument (Aii) bildades 1994 med focus på design, tillverkning av syresensorer och analysatorer.
Genom att utveckla en syresensor med en mätförmåga/upplösning av PPB (Parts Per Billion) upp till 100% etablerade sig företaget på världskartan.
På senare tid har utveckling…
Läs mer
Analysinstrument

Analysinstrument

"AAI" är en välkänd tillverkare av analysinstrument för olje, naturgas, kemiska och läkemedelsindustrin där pålitlighet och flexibilitet är A och O. Under 20 år har AAI levererat innovativa pålitliga och kostnadseffektiva lösningar för dom mest krävande applikationerna i dagens moderna industri med…
Läs mer

Kolvätedaggpunkt

Till naturgasindustrin och kraftvärmeverk tillverkar Michell Instruments en kolvätedaggpunktsanalysator, CONDUMAX II, för att fastställa naturgaskvaliteten vid försäljning och köp av gas, förhindra fel i gasbrännare och förlänga livslängden på den processutrustning som används.

Syremätare

Michell Instruments tillverkar även oxygenanalysatorer för en mängd olika applikationer, t.ex. förbränningsoptimering i kraftverk, kontrollerar CO2halten i bryggerier, rengas och renrumsapplikationer.

Fuktkalibrering

Michell Instruments levererar kalibreringsutrustningar med referenshygrometrar för både daggpunkt ner till -100 oC och relativ luftfuktighet upp till 95% @ 80 oC.

Daggpunkt - Daggpunktsmätare

Med ett brett urval av kapacitiva fuktgivare kan vi leverera givare till de flesta applikationer, allt ifrån processapplikationer i spårämnesnivå till högfuktapplikationer såsom HVAC, där både fukt- och temperaturgivare ingår.

Vår webbplats använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem OK vill du läsa vidare om cookies kan du läsa mer här